Un altre dels personatges principals abandona The Walking Dead

Després que les marxes d'Andrew Lincoln (Rick) i Lauren Cohan (Maggie) colpegessin la novena temporada de The Walking Dead s'acaba d'anunciar una nova baixa entre els personatges protagonistes per a la propera temporada. Es tracta de Danai Gurira, que interpreta a la mítica Michonne des de la tercera temporada.

Hollywood Reporter ha revelat que l'actriu ha arribat a un acord per aparèixer de manera limitada durant la desena temporada abans de deixar la sèrie definitivament. Això vol dir que només apareixerà en un grapat d'episodis per tal de tancar la seva història i abandonar The Walking Dead.

Encara queda temps per seguir gaudint del personatge de Michonne, que continuarà apareixent en el que queda de novena temporada que justament es va estrenar ahir.

Norman Reedus (Daryl) i Melissa McBride (Carol), els dos únics actors que es mantenen des de la primera temporada, queden com a personatges principals després de la marxa tant de Rick com de Maggie i Michonne. Tant Reedus com McBride han signat un acord milionari amb la cadena de televisió AMC que els compromet a seguir en la sèrie durant com a mínim els propers tres anys.