The Walking Dead inicia una nova etapa sense el seu protagonista

Els personatges de Daryl i Carol prenen les regnes de la ficció a partir d’ara

The Walking Dead ha dit adéu al seu protagonista el xèrif Rick Grimes interpretat per Andrew Lincoln, després de nou temporades liderant el repartiment de l’exitosa ficció. Lincoln no ha sigut l’únic en deixar la sèrie, Lauren Cohan, que es posa en la pell de la Maggie, també l’ha abandonat per centrar-se en nous projectes professionals.

Sense aquests dos personatges principals, la sèrie inicia ara una nova etapa que s’ha materialitzat amb un salt de sis anys en el futur. El repartiment està ara liderat per Norman Reedus (Daryl) i Melissa McBride (Carol), els dos únics actors que es mantenen des de la primera temporada.

Tant Reedus com McBride han signat un acord milionari amb la cadena de televisió AMC que els compromet a seguir en la sèrie durant com a mínim els propers tres anys. AMC vol tancar un acord similar amb Danai Gurira (Michonne), però de moment encara no ho ha aconseguit.

Amb el salt temporal de sis anys, la sèrie s’obre a noves trames, com l’arribada dels temuts whisperers, un grup de persones que ha sobreviscut tots aquests anys disfressant-se amb la pell dels morts amb l’objectiu de camuflar-se entre les hordes de caminants.

 

El futur de Rick Grimes

Lincoln ha abandonat la sèrie, però això no vol dir que la història del seu personatge acabi aquí. De fet, Rick no mor en el seu últim episodi, sinó que és salvat per un helicòpter que se l’emporta lluny de casa.

El final de Rick a la sèrie suposa l’inicia d’una nova narrativa en paral·lel: AMC ha anunciat que produirà una trilogia de pel·lícules que serviran de spin-off per continuar la història del xèrif. La primera de les pel·lícules es començarà a rodar a principis del 2019.