'Unravel Collections 1&2' s'enduu el Premi Zapping al millor videojoc

El guardó de millor videojoc infantil va recaure en 'Super Mario Party'

'Unravel Collections 1&2' va ser la triomfadora en l'apartat de millor videojoc de la XXIVa edició dels Premis Zapping, entregats ahir. El joc es va imposar a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy i al Fifa 19, ambdos nominats en la categoria.

'Unravel Collections 1&2' és un joc d'aventures i trencaclosques protagonitzat per en Yarni, un ninot de llana amb el qual descobrirem els vincles que enllacen i uneixen a les persones. El videojoc està disponible per a PC, PS4 i Xbox One.

Pel que fa a la categoria de millor videojoc infantil, el premi se'l va endur Super Mario Party, mentre que els dos nominats van ser Spyro Reignited Trilogy i Lego Los Increíbles.

Si ens centrem en les categories estrictament televisives, TV3 va ser la triomfadora de la nit, amb fins a quatre guardons. Aquest són els premis a millor actriu i actor, que van aconseguir Yolanda Ramos i Pablo Derqui respectivament pels papers a les sèries 'Benvinguts a la família' i 'Si no t'hagués conegut', ambdues produïdes per TV3. La televisió autonòmica també va ser distingida dins del premi al millor programa d'entreteniment per 'Joc de cartes', que produeix amb Magnolia TV.

 

Finalment, també va aconseguir el premi especial per oferir i produir documentals que fomenten un major coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals, de manera que ajuden a erradicar l'estigma social que les sol acompanyar.