Pokémon Go ha crescut un 35% aquest estiu

És l'increment més alt des del llançament del popular joc

Tot i que ja ha passat força temps des del seu llançament, Pokémon Go continua sent un dels jocs per mòbil més populars del món. La prova és que els seus usuaris no deixen d’augmentar. La companyia Niantic, desenvolupadora del videojoc, ha fet públic que Pokémon Go ha experimentat un creixement del 35% en el seu flux de jugadors actius durant aquest estiu.

Es tracta del major increment en el número d’usuaris actius que ha experimentat Pokémon Go des de la seva posada en funcionament l’any 2016.

La clau d’aquest creixement podria venir donada pel llançament de ‘Pokémon: Let’s Go, Pikachu!’ i ‘Pokémon: Let’s Go Eevee!’, dos jocs per la Nintendo Switch que donen incentius a aquells que tornin a jugar al joc de mòbil.

A més, en els darrers mesos també ha aparegut una nova funcionalitat que permet als jugadors intercanviar els seus monstres capturats, una possibilitat molt demandada pels fans. De fet, segons Niantic, s’han fet més de 113 milions de connexions entre amics des que es va presentar la nova funcionalitat el mes de juny.