Nintendo treu al mercat un nou joc de fitness

Nintendo ja prepara les novetats nadalenques i, com sempre, no deixaran a ningú indiferent. L’últim llançament per la Switch s’anomena Ring Fit Adventure, un videojoc d’esports que s’ha de jugar amb un cèrcol de pilates i una corretja lligada a la cama. Tot i que pugui semblar impossible, és cert.

La pràctica d’aquest joc individual recorda molt al concepte que ja va posar en pràctica la marca japonesa amb Wii fa bastants anys. Switch ja compte amb Nintendo Labo, en que els usuaris han de crear ells mateixos amb cartrons els diferents accessoris i amb un èxit discret.

Ring Fit Adventure compta amb una anella amb la que podràs derrotar els enemics i, fins i tot, controlar el menú. És d’un material bastant flexible i no sembla gens fràgil. La corretja, que va a la cama esquerra, serveix per reconèixer el moviment de tot el cos.

Si compreu aquest accessori i el joc també hi ha una modalitat de joc per fer ioga i pilates però no és l’objectiu principal. L’aventura tracta que Draco, el protagonista, ha de superar alguns obstacles amb l’ajuda del cèrcol màgic. Un estil Super Mario on es busca l’activitat física del jugador.