Descobreix els secrets de la PlayStation 5

La nova PlayStation 5 està cada cop més a prop del seu llançament. La consola de Sony veurà la llum el proper any i, com no podia ser d’una altra manera, ho farà juntament amb la seva competència directa, Xbox Scarlett. Les últimes informacions preveuen que hi haurà un abans i un després en món dels videojocs.

Per començar, cal destacar que el dia del llançament veurà la llum la PlayStation 5 i la PlayStation 5 Pro a la mateixa vegada. La versió de luxe costarà entre 100 i 150 dòlars més que el model bàsic. Els usuaris podran escollir quina dels dos tipus de consola prefereixen

La diferència recau sobretot amb la qualitat visual però encara no s’ha informat de totes les diferències. El processador serà el mateix, només canviarà la targeta gràfica d’un i altre. Una de les novetats és que la versió bàsica consumirà menys electricitat, 17 vegades menys en standby.

El que sí que se sap segur és que la cinquena generació de Sony gastarà menys, així ho ha informat la pròpia empresa. Només amb l’estalvi del standby, 0,5 whatts en concret, es calcula que si un milió d’usuaris ho posen en pràctica, es podria estalviar l’electricitat equivalent a 1.000 cases d’Estats Units.