Aquest és l’animal de moda en el món dels videojocs

El sector dels videojocs no sempre és l’última tecnologia, de vegades guarda històries sorprenents. La novetat ens arriba des d’Austràlia i te com a protagonista un animal: l’oca. El títol Untitled Goose Game tracta d’un divertit joc que té els usuaris fascinats.

El jugador ha de controlar l’oca que ha de fer la vida difícil als habitants d’una petita població anglesa. Va ser publicat el passat 20 de setembre i està sent autèntic èxit. No té superpoders ni habilitats especials, només es tracta de fer coses típiques d’aquest animal. El que va començar com a una broma, ara és un joc consolidat.

Com es podia imaginar, l’absurditat té un component molt gran en aquest joc. Per guanyar punts s’han de fer coses com molestar a les persones, robar i amagar objectes o fer que tinguin problemes. No hi ha normes ni instruccions, només una llista d’objectes amb les que podem interactuar.

Tot aquesta història es pot gaudir sota una estètica minimalista en 2D. Té una durada de tres hores, pero ha despertat un gran interès. A la plataforma de Nintendo, està col·locat en els primers llocs del rànquing però es troba a diferents plataformes. Una de les sorpreses de l’any!