Strauss Zelnick, CEO de Take Two: “Nosaltres creem entreteniment, no només jocs”

L’empresa Take Two Interactive és responsable d’alguns dels títols més exitosos de la història del sector, com ara la saga GTA, Max Payne, Bioshock o Red Dead Redemption.  Tot i això, el seu CEO, Strauss Zelnick, ha afirmat en una nova entrevista que la companyia no es veu com una empresa de videojocs.

“Els nostres productes són peces d’entreteniment global, transcendeixen l’etiqueta de videojocs”

Ha estat en una entrevista al podcast KindredCast on ha afirmat que “els nostres equips estan demostrant que les nostres publicacions poden ser els productes d’entreteniment més importants del món”.

En aquest sentit, Zelnick ha explicat que la clau de la seva empresa és que tots els seus videojocs estan dissenyats perquè tothom hi pugui jugar, però que de la mateixa manera requereixen un alt nivell de dedicació i habilitat per poder dominar-lo.

 

Zelnick, que per cert és un aficionat al gimnàs i que amb 61 anys presenta un estat físic envejable, també ha confirmat que hi haurà només un personatge principal al Red Dead Redemption 2, un dels títols més esperats de l’any que de ben segur tornarà a conquerir les pantalles de milions de jugadors.