La quarta edició del saló de videojocs NiceOne arriba a Barcelona

El saló de videojocs NiceOne (abans Barcelona Games World), celebrarà aquest any la seva quarta edició a la ciutat comtal del 28 de novembre a l'1 de desembre. L'esdeveniment, organitzat per Fira de Barcelona, serà escenari per a 170 expositors i canvia d'ubicació: serà en el recinte firal de Gran Via de L'Hospitalet de Llobregat.

Aquest any, aposta per convertir-se en un esdeveniment social per l'entreteniment digital, potenciar l'experiència inmersiva dels videojocs i que el jugador pugui viure experiències noves i impossibles de trobar fora del saló. "Més enllà de provar les novetats en consola, PC i mòbil, els assistents experimentaran vivències memorables", assegura el director del saló, Josep Antoni Llopart. Es calcula que hi aniran més de 130.000 persones.

Algunes de les marques que presentaran novetats són Bandai Namco, Nintendo, PlayStation, Xbox, Epic Games, Warner o Riot Games. També hi participen empreses tecnològiques com Asus, HP, Intel i HTC Viu.

Els assistents podran estrenar la reedició del joc de 1998 Resident Evil 2 que sortirà al mercat al gener. A més, els zombis de la saga, encarnats per actors, passejaran ajuntament als assistents per un túnel del terror de 170 metres quadrats, totalment a les fosques. També s'hi trobarà una escape room de 988 metres quadrats inspirada en el joc.

 

També hi haurà un dels parcs de realitat virtual més grans d'Europa, gràcies a la companyia catalana Visyion, la XR Zone.

Així mateix, els assistents tindran l'oportunitat de jugar en una grua a 50 metres d'altura.

Més de 1.700 espectadors podran presenciar en l'espai Sorra de la BGW els enfrontaments dels quals sortirà el millor equip de League of Legends d'Espanya i Portugal. A més, el saló coincideix aquest any amb les finals d'algunes lligues d'eSports, que reuneixen audiències multitudinàries per a veure en directe partides de jugadors professionals projectades en pantalles gegants. Finalment, la Iberian Cup celebrarà la final de la seva primera edició a la fira.

Totes aquestes activitats i moltes més són les que els assistents del Saló NiceOne podràn gaudir aquesta setmana.