PlayStation Now arribarà properament a l'estat espanyol

Es tracta d'un catàleg de més de 600 jocs

Un dels serveis de Sony més esperats, PlayStation Now, arribarà properament a l’estat espanyol i altres països europeus. La companyia ha anunciat de manera oficial el desplegament del servei que arribarà primer en versió beta el proper mes de febrer.

 

D’aquesta manera, els usuaris podran provar el servei de manera gratuïta i ajudar a depurar els errors que es puguin trobar abans del llançament. La beta està limitada només als usuaris de PS4, els usuaris de PC hauran d'esperar una mica més. Us hi podeu inscriure aquí.

 

PlayStation Now permet als usuaris gaudir d'un catàleg de videojocs en subscripció o descarregats offline a canvi d'una subscripció mensual. El catàleg inclou més de 600 jocs de diverses plataformes: PlayStation 4, PlayStation 3 i PlayStation 2.

 

Segons ha indicat la marca, el servei arribarà a Dinamarca, Espanya, Finlàndia, Itàlia, Itàlia, Noruega, Portugal i Suècia properament. Fins ara PlayStation Now es trobava disponible per als usuaris de Regne Unit, Alemanya, França, Bèlgica, Països Baixos, Suïssa, Àustria, Luxemburg i Irlanda.