La PlayStation 5 veurà la llum a finals de 2020

Sony Interactive Entretainment ha confirmat que a finals de 2020 veurà la llum l’esperada PlayStation 5. La companyia vol protagonitzar un trencament en el món dels videojocs fent un abans i un després. Han apostat per la vanguardia de la tecnologia.

Una de les novetats és que hi haurà una memòria d’emmagatzematge SSD i que aprofitaran la tecnologia ray-tracing amb acceleració de GPU. Això vol dir que permet a temps real localitzar la llum per garantir que els reflexes i els efectes lumínics siguin més realistes i precisos.

No només millorarà en aquest aspecte. Es treballa per fer un salt en eficiència, potència tècnica i també en velocitat. Es renuncia els discs durs tradicionals i es millorarà els temps de càrrega i desenvolupament dels videojocs. Aquests és un dels aspectes que més està treballant Sony.

Cal recordar que PlayStation 5 no prescindirà dels videojocs de format físic tradicional. Aquest s’iniciarà més ràpid que la quarta edició i oferirà des del mateix menú de la consola altres activitats sense necessitat d’entrar en el joc o navegar per menús. Si vols jugar en multijugador o assolir reptes concrets ho faràs ràpidament.