Junichi Masuda explica perquè van escollir a Eevee per a Pokémon Let’s GO

Ho explica el director de Pokémon i un dels responsables de l'èxit de la saga

 

La nova entrega de la saga Pokémon marcarà un abans i un després en el futur de la franquícia. Veient la reeixida popularitat del joc de dispositius mòbils Pokémon GO, Nintendo ha decidit inspirar-se en ‘Pokémon Yellow’ per a crear un videojoc amb una mecànica de captura totalment diferent, ja que gràcies a un afegit podràs llançar les Pokeballs manualment.

Junichi Masuda, el director de la marca, ha explicat el perquè de l’elecció d’Eevee com a protagonista acompanyant: “Volíem fer dos videojocs, l’elecció de Pikachu era obvia i Eevee és un monstre amb molta popularitat, i el Pokémon que el rival utilitzava a la primera edició del Pokémon Yellow”.

“Eevee és molt popular entre els fans i un dels més destacats al Pokémon Yellow”

I és que tal com explica Masuda, l’equip creatiu de Nintendo tenia molt clar que s’havien de fer dues edicions del mateix joc, una recepta que sempre els hi ha funcionat. “Amb el pas dels anys, m’he adonat compte de la popularitat d’Eevee. Es tracta d’un monstre molt bufó i adorable”.

 

Estigueu d’acord o no amb aquesta afirmació, Pokémon Let’s Go arribarà a les botigues el proper 16 de novembre per a Nintengo Switch. El joc vindrà acompanyat de l’accessori Poké Ball Plus.