Obre a Barcelona el primer hotel per a “gamers”: The Arcade Hotel

Es diu The Arcade Hotel i serà un hotel dedicat als aficionats dels videojocs. La companyia va decidir inaugurar el seu primer hotel a Amsterdam i han triat Barcelona per establir el segon.

The Arcade Hotel és el nom de l'hotel amb temàtica gamer que obrirà les seves portes a Barcelona. Ho ha anunciat The Arcade Presents BV, l'empresa que ja va obrir el primer hotel gamer a Amsterdam, la capital dels Països Baixos. Ara aposten per la capital catalana i ho fan amb l'objectiu d'oferir tant als amants dels videojocs com als turistes curiosos la possibilitat de gaudir d'unes hores de jocs i una gran multitud de jocs.

El preu de les habitacions anirà des dels 125 euros fins als 350 per nit segons el tipus d'habitació i la temporada. S'hi poden trobar habitacions dobles triples i fins i tot quàdruples.

L'hotel disposarà de diferents zones on s'hi poden trobar des de les clàssiques màquines recreatives fins a les noves ulleres de realitat virtual. A més a més, tindrà una gran varietat de jocs i consoles com ara la Xbox, la PlayStation, Game Cube, entre d'altres. Un altre factor a destacar és l'extensa biblioteca dedicada al món del còmic que es trobarà a l'hotel per a poder gaudir d'un hobbie diferent i descansar entre partida i partida.

 

Daniel Salmanovich, el director de The Arcade Presents BV, comenta que la inauguració d'aquest hotel significarà la creació d'un lloc especial per a la gent que adori jugar a videojocs. Per això, cerca que sigui un lloc de trobada per als amants de gènere, un lloc on viatgers i gamers poguessin sentir-se com a casa.

No tenim detalls sobre la data d'inauguració ni la localització. Tanmateix, si vols conèixer com funcionen aquest tipus d'hotels pots visitar el primer establiment de l'empresa a Amsterdam.

Què en penses? T'allotjaries en un hotel d'aquest tipus?