Google podria presentar una consola de videojocs pròpia

Google podria anunciar que entra de manera formal al món de les consoles de videojocs. La companyia celebrarà un esdeveniment relacionat amb videojocs a la propera edició de la Game Developers Conference (GDC), que tindrà lloc del 18 al 22 de març a San Francisco.

 

La data de l'acte de Google és el 19 de març i, d'acord amb diferents fonts, la invitació (enviada a membres de la premsa) només es limita a especificar el dia i l'hora i a assenyalar de manera ambigua que "Tot serà revelat".

 

La invitació està acompanyada d'un gif en què s'aprecia un passadís fosc amb llum al final del camí. La pantalla es fon en blanc i apareix en text la data i la sentència "Gather around" (Reuniu-vos).

 

Diversos especialistes creuen que Google anunciarà el llançament de Project Stream (servei que permet als usuaris de Chrome jugar títols, com el seu nom indica, en streaming) al públic o una nova consola que competeixi contra el maquinari de Sony, Nintendo i Microsoft. Caldrà, doncs, estar atents al que sigui que Google pretengui revelar el proper 19 de març.