The Game Awards 2019 anuncia els nominats per a l’edició d’enguany

The Game Awards 2019, l’esdeveniment internacional més important del sector, celebra cinc anys i ha anunciat la llista de nominats per a l'edició d'aquest any.

La gala de referència al sector, presentada per Geoff Keighley, se celebrarà la matinada del 13 de desembre a les 2.30 hores i es retransmetrà en directe des del Microsoft Theater a Los Angeles.

The Game Awards 2019, per a molts són considerats els Òscars dels videojocs, es podràn seguir mitjançant les plataformes de streaming com Mixer, Facebook Live, Steam, Twitch o Youtube. Si disposes de PlayStation 4 o Xbox One, pots veure-ho directament des de la consola.

Els nominats a Game of the Year 2019

 
  • Control

  • Death Stranding

  • Resident Evil 2

  • Sekiro: Shadows Die Twice

  • Super Smash Bros. Ultimate

  • The Outer Worlds

game of the year

 

Un jurat independent format per més de 80 mitjans de comunicació especialitzats d’arreu del món ha triat els videojocs nominats. El mateix jurat serà l’encarregat de votar els tres guanyadors de cada categoria.

Els mitjans espanyols que participen en el jurat són Hobby Consolas, Meristation, Vandal i 3D Juegos.

Els premis representen una cita imprescindible al sector dels videojocs, és una plataforma que serveix per descobrir les novetats, aprendre sobre els jocs que hi ha al mercat i compartir opinions.

La llista completa de categories i nominats per a cada una es pot consultar a la pàgina web oficial de l’esdeveniment, on també es poden votar els teus favorits per a cada categoria.

T’animes a participar?