En desenvolupament un accessori per a poder olorar els videojocs

El projecte començarà aviat la seva campanya a Kickstarter.

Els videojocs fan olor? FeelReal és el proper pas de la realitat virtual per gaudir d’una experiència més immersiva: incorporar olors als videojocs. Es tracta d'un accessori compatible, via Bluetooth, amb les principals ulleres de realitat virtual del mercat com HTC Viu, Oculus Go, Oculus Rift i Samsung Gear VR.

Aquest accessori compta amb 9 càpsules d'aromes recarregables que poden crear fins a 255 essències diverses. Això farà que puguem viure una experiència creïble a través d'olors com la de brisa marina, el foc, l’herba o una roda cremada.

Alguns dels títols compatibles amb aquest accessori seran Skyrim VR, Beat Saber, Death Horizon, Guns'n'Stories: Bulletproof i The Last Day Defense. Però a part de poder olorar videojocs, també s'està provant en algunes pel·lícules i fins i tot en alguns vídeos de realitat virtual de YouTube.

Els desenvolupadors encara es troben treballant en aquest projecte, que promet revolucionar la realitat virtual. Aviat començarà la seva campanya a Kickstarter.