El Barcelona Games World obre les seves portes amb molta afluència de públic

El certamen restarà obert tot el cap de setmana al recinte Gran Via de Fira de Barcelona

Ahir es va iniciar la tercera edició del Barcelona Games World (BGW), el saló dedicat a la indústria dels videojocs organitzat per Fira Barcelona. El BGW, que té lloc per primer cop al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, s’allargarà tot el cap de setmana fins al diumenge 2 de desembre.

En aquests dos primers dies de certamen cal destacar l’àmplia afluència de públic que ha assistit al recinte firal per conèixer de primera mà les últimes novetats en el camp del videojoc. Els aficionats al videojoc poden provar i experimentar més enllà dels comandaments, i de manera anticipada, alguns dels títols més esperats de la temporada.

És el cas de The Kingdom Hearts III (Square Enix), One Piece World Seeker (Bandai Namco), Super Smash Bros Ultimate (Nintendo), Jump Force (Bandai Namco) i Days Gone (PlayStation), entre d’altres. A més, també es poden provar títols populars com Forza Motorsport (Xbox), League of Legends (Riot Games), Fornite (Epic Games) o Mortal Kombat X (Warner).

El saló, doncs, compta amb més de 194 marques expositores entre les quals figuren Bandai Namco, Capcom, Koch, Nintendo, PlayStation, Square Enix, Warner Bros Interactive i Xbox a més de firmes tecnològiques com Asus, HP Intel i HTC Vive, entre d'altres.

 

Un altre dels punts destacats del BGW són les competicions d’eSports. Aquest any se celebrarà la final de la Iberian Cup, un nou campionat que ha reunit els millors equips de League of Legends d’Espanya i Portugal. Està previst que més de 1.700 espectadors assisteixin als enfrontaments que consagraran al millor equip de League of Legends de la península Ibèrica.