Descobreix el joc que ha desbancat a Street Fighter com el joc de lluita més venut

El ja mític Street Fighter II deixa de ser el joc de lluita més venut de la història. El títol de baralles de carrer ha estat desbancar per Super Smash Bros Ultimate, un dels títols claus de l’empresa Nintendo per la Switch. Va sortir el 7 de desembre de 2018 i ja supera els 15.710.000 còpies venudes en menys d’un any.

Fins a aquest moment el primer lloc del rànquing l’ocupava la segona edició de la saga Street Fighter amb 15,5 millones de vendes. Els segueixen altres clàssics com Tekken, Dragon Ball i Mortal Kombat.

És més, Super Smash Bross Ultimate és el cinquè joc de Nintendo més venut entre abril i setembre de 2019 superat per Super Mario Maker 2, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Mario Kart 8 Deluxe i Fire Emblem: Three Houses. S’espera que encara pugi algunes posicions doncs estan treballant amb extensions i nou contingut.

 

 

 

Per aquells que desconeixen el tipus de joc, el joc que ha desbancat Street Fighter és un títol que combina lluita i fantasia sense la violència com a element principals. Els lluitadors són personatges mítics de la firma japonesa com Mario, Zelda, Pikachu o King Kong.