Així serà Apple Arcade, el nou servei de jocs per subscripció per a mòbils d'Apple

Fa poques setmanes que Apple presentava al món Apple Arcade, el seu nou servei de jocs per subscripció per a dispositius mòbils iOS. Des de la seva presentació es va anunciar que el servei comptaria amb un ampli catàleg de videojocs de pagament, alguns d'ells arribant de forma exclusiva. 

Tal com informa el Financial Times, la inversió d'Apple per a la posada en funcionament d'aquest nou servei hauria estat d'uns 500 milions de dòlars, una xifra que deixa veure que la companya aposta fortament per aquest servei de jocs per subscripció.

De moment són molts els detalls que falten per saber sobre Apple Arcade, incloent el preu del servei, però ja hi ha algunes certeses, com per exemple que arribarà aquesta mateixa tardor a més de 150 països i serà un servei de subscripció a l'estil del Game Pass de Microsoft que ens donarà accés a tot un catàleg de videojocs en pagar. Apple Arcade arribarà a l'App Store com una nova aplicació en la qual podem explorar un catàleg de més de 100 videojocs que no inclouran anuncis, compres in-game ni res que pugui fer-nos pagar de més. Un pagament únic per accedir a tot el contingut és el que han promès des d'Apple.

El catàleg inicial de més de 100 jocs s'anirà expandint de manera regular amb jocs demandats pels usuaris i alguns jocs exclusius. Aquest catàleg inclou obres com The Artful Escape, Sonic i Overland, entre moltes altres.