Quins són els millors jocs per a mòbil d’aquest estiu?

Durant el més d’agost han vist la llum una gran quantitat de jocs per a mòbil que, sumats als que ja hi havia, ofereixen una gran llista de títols imprescindibles per a grans i petits d’allò més divertits. Molts d’aquests estan disponibles tant per Android com per iOS i per mòbils i tauletes.

Un dels que ja s’han convertit en un clàssic és Brawl Stars, un dels jocs més importants dels últims mesos i dels creadors del títols Clash of Clans i Clash Royale. Ofereix opcions molt variades de batalles, la més habitual un 3 contra 3 en modalitat online. Per més adults presentem Alien Isolation, una proposta de supervivència amb un escenari de terror: haurem de combatre un alien amb el nostre ingeni i astúcia.

De la productora Hand Circus ens arriba Rolando: Royal Edition, un títol per a totes les edats on haurem d’ajudar aquests curiosos éssers anomenats rolandos a superar cada nivell. En els pròxims dies veurà la llum The Gardens Between, un joc per iOS on Arina i Frend hauran de posar valor a la seva amistat ajudant-se de records del passat.

L’últim dels jocs que ens agradaria destacar és Sky: Children of the Light, una proposta interactiva que de moment només podran gaudir aquells que tinguin aparells de la marca Apple però han explicat que també s’obriran a Android en les pròximes setmanes. Té un gran caràcter social i és completament gratuït.