Quins han estat els jocs més venuts a Espanya aquest juliol?

Temps d’estiu és sinònim de combatre l’avorriment. Molts opten pels videojocs per passar l’estona desconnectant. Fa pocs dies va sortir la llista del jocs més venuts durant el mes de juliol a Espanya. Segons l’Associació Espanyola de Videojocs, la gran majoria han estat per la plataforma Nintendo Switch.

El líder d’aquest rànquing va ser el Super Mario Maker 2, per la Switch, joc on s’han de crear els diferents nivells de plataformes i que ha ja va liderar el mes de juny. El segueix de prop Fire Emblem: Three Houses, un altre joc exclusiu de la firma japonesa. Va sortir l’última setmana de juliol i ja ocupa la segona posició.

A tercer lloc trobem Crash Team Racing Nitro-Fueled, per la Play Station 4. El top 5 el tanca dos dels títols més clàssics i per Nintendo Switch: Marvel Ultima Alliance 3: The Black Order, un joc de lluita que reuneix el millor dels superherois, i les mítiques curses de Mario Kart 8 Deluxe.

Aquesta llista ha estat elaborada amb dades de Games Sales Data i només té en compte els videojocs en format físic, no es compte l’online.