Qui és el primer milionari que anirà a la lluna gràcies a SpaceX i Elon Musk?

El japonès Yusaku Maezawa viatjarà a la lluna i no ho farà sol

L'ambiciós projecte de SpaceX, d'acostar l'experiència de visitar la lluna a aquells s'ho puguin permetre, ha fet un nou pas. Elon Musk, fundador de PayPal, Tesla Motors i SpaceX, ha donat a conèixer el nom de la vint-i-cinquena persona que viatjarà a la lluna, Yusaku Maezawa. Aquest multimilionari japonès és el fundador de Zozotown, un minorista de roba, i es convertirà en el primer client privat que anirà a la lluna gràcies a SpaceX i el seu cohet: BFR 'Big Fucking Rocket'.

Yusaku Maezawa ha explicat que la seva intenció és crear un projecte d'art, sota el nom de #dearMoon. El japonès ha comprat tots els seients disponibles de la càpsula, i és que la seva intenció és convidar entre sis i vuit artistes de tot el món com a part del projecte, perquè puguin "inspirar-se i crear diferents obres de diferents disciplines com ara la música, l'arquitectura o la pintura".

"No puc deixar la opotunitat de veure la lluna. Si Picasso hi hagués anat quina mena de pintura hagués creat? I John Lennon? Per això vull portar-hi els millors artistes"
Ara, SpaceX només necessita construir el cohet. Elon Musk va explicar que el viatge al voltant de la lluna tindria una duració de cinc dies, però no va dir quina quantitat va pagar Maezawa pels bitllets.