Netflix anuncia una nova sèrie interactiva amb Bear Grylls

Després de la primera experiència amb 'Black Mirror: Bandersnatch', sembla ser que Netflix vol seguir explorant el camp de les sèries interactives. Ara ha anunciat que el popular presentador de 'L'últim supervivent', Bear Grylls prepara un programa per a la plataforma que també serà interactiu.

'You vs. Wild', que serà llançada a Netflix el proper 10 d'abril, constarà de vuit episodis en els quals Grylls viurà aventures en diversos indrets del món. A través del seu comandament a distància o el seu ratolí, els espectadors podran decidir si les aventures de Grylls travessant denses jungles, muntanyes empinades, deserts àrids i boscos misteriosos acaben bé o acaben malament.

"Estic molt orgullós d'oferir aquesta sèrie interactiva d'acció real única en la seva espècie, que realment dóna als espectadors un passe complet per explorar el món i els seus paisatges amb les meves botes", declara Grylls. La plataforma ha anunciat el projecte a través d'un vídeo que, com no podria ser d'altra manera, també és interactiu.