La PS4, la tercera consola més venuda de la història als EEUU

L’èxit de la Play Station 4 és evident. La consola de Sony s’ha convertit en un aparell electrònic més a les nostres llars però no ha aconseguit superar en vendes als Estats Units a dues altres consoles que han fet història.

 

La PS4 va sortir fa cinc anys i mig i s’han venut en aquest temps fins a 100 milions de consoles al territori estatunidenc des de 2013. Ocupa el tercer lloc del rànquing només superada per la mítica Play Station 2 i la popular i familiar Nintendo Wii. La nova Nintendo Switch és la quarta classificada amb tan sol 28 mesos de vida.

 

Els fabricants esperen que ni una hipotètica sortida de la Play Station 5 aturi l’èxit d’aquesta consola. S’espera que, com va passar amb la segona edició, la seva vida vagi més enllà de les tendències. 

 

Una altra de les dades destacades que no poden passar desapercebuda és el gran creixement de la Nintendo Switch. És la quarta consola més venuda i porta 28 mesos al mercat. No es descarta que al llarg dels anys, pugui discutir-li el lloc a la quarta edició de la consola de Sony.