L’èxit desmesurat de Call of Duty: Mobile

Els jocs coneguts com a battle royal estan de moda. Es tracta d’un gènere on l’usuari es mou lliurement en un camp obert amb un format tots contra tots i l’únic guanyador és aquell que sobreviu. Primer va ser el fenomen Fortnite, després el va seguir PUBG. Ara ha entrat en escena Call of Duty Mobile.

El clàssic joc de guerra adaptat a mòbils ha arribat a unes xifres espectaculars pel que fa al número de descàrregues. Activision ha anunciat que aquest títol de trets ja ha superat els 35 milions de descàrregues en els primers tres dies.

Aquests números l’han portat a ser el videojoc d’acció en primera persona per a mòbils que més ràpid ha superat la barrera dels 35 milions i s’ha col·locat en el número 1 del rànquing a més de 100 països. Cal destacar que aquest títol encara no s’ha estrenat en un dels mercats més potents, la Xina.

“La resposta dels fans a iOS i Android ha sigut impressionant”, va declarar el president d’Activision, que destaca que aquest episodi de la saga Call of Duty ha sigut l’aplicació més descarregada. També va explicar que és “una experiència increïblement divertida i això només acaba de començar”.