Chernobyl arriba al món del videojocs

L’èxit de la sèrie de l’HBO, Chernobyl, ha arribat fins a límits inimaginables. No només s’ha potenciat la zona d’una manera turística sinó que també s’estan creant diferents productes al respecte. A finals d’any veurà la llum Chernobylite, un videojoc de supervivència i terror que sortirà per ordinador.

El joc és de ciència ficció i està desenvolupat per l’empresa The Farm 51, responsable de la creació d’altres jocs com World War 3 o Get Even. Aquest joc s’ha finançat gràcies a la plataforma Kickstarter, una pàgina web que permet als usuaris col·laborar en diferents projectes. Va obtenir 206.671 dòlars, el doble del que esperaven.

El gènere serà de “survival horror”. El personatge principal tindrà com a objectiu mantenir-se viu però a la vegada haurà de superar enemics i criatures. També es podrà interactuar amb altres usuaris ja sigui col·laborant o competint.

El joc està ambientat a tota la “zona d’exclusió” de 30 quilòmetres que rodeja la planta de Chernobyl, on van succeir els accidents de 1986. “Estem viatjant a Chernobyl per reunir material i referències, fer mil fotografies i escanejar l’àrea amb drons. Tot això per proporcionar la versió més precisa de la zona”, diuen a la pàgina web.