Arriba l'Apple Watch Series 4

Incorpora una pantalla més gran i un lector d'electrocardiogrames

Apple ha presentat la quarta generació dels seus rellotges intel·ligents, l’Apple Watch Series 4, que vindrà en dues mides, de 40 i 44 mil·límetres, és a dir, lleugerament més grans que els anteriors, que tenien 38 i 40 mil·límetres. A més, també creixen les pantalles, ja que es redueix l’espai del marc, sobretot en el model de 44 mil·límetres.

La resolució de la pantalla ja arriba fins als 384 per 480 píxels, una resolució superior a la del primer iPhone, que comptava amb una mida molt més gran.

Els nous rellotges tenen un sistema de geoposicionament per GPS, i compten amb connectivitat per a xarxes de telefonia, per la qual cosa podrà utilitzar-se sense estar connectat obligatòriament amb un iPhone.

L’objectiu és el d’esdevenir el gadget de referència per a la salut, per això entre les funcions més destacades de l’Apple Watch Series 4 es troba un lector d’electrocardiogrames, un sensor capaç de detectar irregularitats en la nostra pressió cardíaca.

 

A més, també disposa d’un detector de caigudes, amb un acceleròmetre i un giroscopi d’última generació que li permetran avançar-se a una possible caiguda i, en cas de detectar immobilitat durant 60 segons, alertar als contactes d’emergència.

L’Apple Watch Series 4 arribarà a l’estat espanyol el proper 21 de setembre. El preu parteix dels 529 euros.