Aquestes són les novetats de Nintendo presentades a Màlaga

A Màlaga es va celebrar el passat 19, 20 i 21 de juliol la setena edició del festival Gamepolis, un festival referència a Espanya que el seu èxit va en augment -40.000 assistents enguany- i presenta un gran número de novetats presentades. Moltes d’elles relacionades amb el món Nintendo.

La filial espanyola de l’empresa asiàtica ha vist a la ciutat andalusa un escenari perfecte per presentar les pròximes novetats del catàleg. I els títols que venen formen part de grans sagues que han estat grans èxits de vendes.

Un d’ells és Zelda: Link's Awakening, que veurà la llum el pròxim 20 de setembre. Es tracta d’una reedició del mític joc que porta al mateix nom però ara per la Nintendo Switch. Més tard, el 15 de novembre, podrem gaudir del Pokemon Espasa i Pokemon Escut.

Un altre dels títols més esperats es el Luigi’s Mansion 3 -el 31 d’octubre- i el Mario & Sonic al Jocs Olímpics, que sortirà el mes de novembre. Tots són jocs franquicia de Nintendo, títols que sempre funcionen i que tenen darrera fans molt fidels. El japonesos han apostat per la nostàlgia i sembla que és l’aposta guanyadora.