American Dad tindrà un videojoc pel mòbil

Els mòbils son una de les solucions a l’avorriment. Molts usuaris utilitzen videojocs per matar aquell temps mort mentre esperem. Gran empreses de la indústria com Nintendo s’ha focalitzat en aquest mercat ja que el target és molt ampli. Una tendència que es va ampliant.

 

No només els japonesos s’han fixat en aquesta oportunitat que presenta el mercat. La popular sèrie televisiva Padre de Familia y American Dad es van unir fa temps en el curiós joc Animation Throwdown: The Quest for Cards. Ara és el torn de American Dad en solitari amb el títol American Dad! Apocalypse Soon. A continuació deixem l’anunci.

 

Enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=3NCL9NPkVVI

 

Aquest joc es basarà en l’estratègia però no deixarà de banda l’humor que tan popular que ha fet famosa la sèrie. Hi seran tots els protagonistes: Stan, Francine, Hayley; entre molts d’altres. El punt de partida és gestionar una base situada al soterrani casa nostra. 

 

 

Encara no s’ha publicat la data de llançament d’aquest títol tot però els responsables han assegurat que estarà disponible durant els mesos de tardor. Es podrà gaudir de American Dad! Apocalypse Soon tant per iOS com per Android.