Super Smash Bros Ultimate promet, i molt

Primeres impressions del videojoc per a Nintendo Switch

Hem jugat al Super Smash Bros Ultimate i no podem esperar al 7 de desembre quan finalment surti al mercat. El nou joc de l'exitosa saga de jocs de Nintendo confirma que es tractarà de l'entrega definitiva, i aquest cop per a la Nintendo Switch.

1542610804 351890 1542619544 sumario normal

Tots els personatges de les franquícies més importants de la gran N es tornaran a reunir per intercanviar cops, salts i tirar-se objectes al cap. En aquesta ocasió, Nintendo ha preparat unes  noves modalitats de joc molt interessants i una història totalment nova.

Un homenatge a Kirby

 

Kirby és el gran protagonista del mode història titulat ‘El món d’estrelles perdudes’, una nova modalitat aventura. Kirby és l’únic personatge que ha sobreviscut a la destrucció d’un ésser conegut com a Lúmina, gràcies al simpàtic núvol rosa haurem d’anar revivint tots els altres personatges, que per cert són moltíssims.

El mapa està dividit en camins i com no podia ser d’una altra manera està ple de lluitadors. Un cop els anem alliberant podrem utilitzar-los per derrotar als altres.

Kirby serà el salvador de tots els personatges

 

Esperits i habilitats

Duess de les novetats del mode història és l’arbre d’habilitats. Això afegirà un nivell més d’estratègia als combats ja que podrem utilitzar diferents avantatges.

Per altra banda també comptarem amb l’ajuda d’esperits, personatges que no han pogut ser inclosos com a lluitadors o ajudants com Elec Man, Deoxys, Rabbid Peach, el Profesor Chops o Cigoto Fumoso però que tindran una importància clau en el desenvolupament de la trama.

1024 2000

En definitiva, un joc que promet molt i que segurament serà un dels motius pels quals comprar la Nintendo Switch durant aquestes rebaixes de Black Friday..

A continuació us deixem amb el tràiler més elaborat que Nintendo ha publicat. Super Smash Bros Ultimate sortirà a la llum el proper 7 de desembre.

 

Més informació