Primeres impressions de 'Red Dead Redemption 2': Tot per triomfar

Provem el nou videojoc de Rockstar

Sembla que 'Red Dead Redeption 2' complirà amb totes les espectatives, que per cert no són pas baixes. El nou joc de Rockstar reinventa el significat dels jocs de món obert, donant molta més importància a la qualitat que a la calitat. Paissatjes dignes del millor 'Western', música excepcional, personatges carismàtics i una història prufunda.

El joc transmet una sensació de llibertat que és difícil d'explicar. Pots interactuar amb tots els personatges que vulguis i no perquè una icona en el mapa t'obligui a fer-ho, sinó perquè simplement vols. Cada personatge té la seva història al darrere i depèn del jugador esbrinar-la. En aquest sentit, Rockstar ha pres la decisió d'abandonar el minimapa.

El secret està en els detalls

Per aconseguir que el jugador senti que està completament immers en el joc, cada petit detall està molt cuidat. D'aquesta manera, els cavalls reaccionen al fred, els personatges tanquen els ulls quan alguna cosa explota, les armes s'oxiden si no les utilitzes i el protagonista guanya o perd pes depèn del que menja. Tot té una explicació i una conseqüència, com al món real.

Nosaltres no podem esperar més a dedicar-li hores i hores a aquest títol. Què en penseu?

 

 

 

Més informació