Especial Halloween: 4+1 jocs ambientats en les històries de Stpehen King

Repassem la influència de l'escriptor a la indústria dels videojocs

És el rei de les històries de terror. Stephen King és l'autor que triomfa en cine, series i literatura. Però... Què passa amb els videojocs? En el següent article repassem 4 dels videojocs que han estat ambientat en les seves noveles. 

King reconeix: "No sóc massa fan dels videojocs, des dels 70 que no jugo a res"

La Niebla: Probablement el millor videojoc oficial que s'ha fet. Es tracta d'una aventura de text, un gènere inèdit on les paraules eren importantíssimes. Actualment podem jugar de manera gratuïta des de qualsevol navegador.

59c53a0585a15

 

Duke Nukem Atomic Edition: Sí, la popular saga també es va basar en les narracions de King. Un nivell sencer era l'hotel de 'The Shinning'.

59c53dec70d81

'The Guest': Aquest joc espanyol també es va inspirar en les històries de King. Es tracta d'un videojoc clàssic, obscur on l'exploració i els puzzles hi juguen un paper molt important.

The guest1

Half Life: Encara que no ho sembli, el popular videojoc de Valve va estar inspirat en 'La Niebla', una de les obres més conegudes de l'autor Així doncs, l'experiment militar que va desencadenar els esdeveniments de La Niebla era l'incident Black Mesa.

images