Els videojocs catalans triomfen a la Barcelona Games World

Edició de rècord

Aquest cap de setmana es va celebrar el Barcelona Games World, la fira de videojocs més important de Barcelona. L’equip de videojocscat.cat hi vam assistir i vam poder jugar a algunes de les novetats més esperades, com ara One Piece World Seeker, Jump Force, The Kigdom Hesrts III o SUper Smash Bros Ultimate.

Però per ara deixem els nous llançaments de banda i parlarem dels videojocs catalans, que van ser una sorpresa molt grata per a tots els assistents.

Endling, per Herobeat Studios: Probablement el joc que més ens va cridar l’atenció per la sorprenent i atractiva proposta gràfica. Desenvolupat a Barcelona es tracta d’una aventura ecològica on una guineu i les seves tres cries són els protagonistes d’un survival en un món devastat per la humanitat. Us deixem amb el tràiler.

Petoons: Canviem de temàtica totalment per parlar del videojocs ‘Petoons Party’, ja disponible a Play Station Store. Un party ple de minijocs que ha format part del PlayStation Talents.

 

Arima: Un altre dels favorits de la redacció. Una ‘aventura musical’ RPG amb una narrativa i disseny molt especial. El sistema de batalla està caracteritzat pel ritme i la majoria de components tenen a veure amb la música. No us el perdeu!

 

Tanquem així una edició del Barcelona Games World que va batre tots els rècords. Les entrades es van esgotar tant el dissabte com el diumenge i totes les competicions d’eSports van presentar un aspecte immillorable