EA cancel·la el videojoc de Star Wars que tenia en desenvolupament

El joc de Star Wars que estava sent desenvolupat per Electronic Arts Vancouver ha estat definitivament cancel·lat, segons una informació recollida pel portal Kotaku. El projecte era un videojoc que va es va encarregar a Visceral Games, amb Amy Hennig al capdavant, la guionista dels tres primers jocs de la saga Uncharted.

 

Havia de ser una aventura lineal, cosa que no semblava convèncer del tot a l'editora a causa del rumb del mercat. L’any 2017, EA va tancar Visceral Games i el projecte va passar a mans d'EA Vancouver i es va optar per un canvi estratègic.

 

Finalment, el projecte ha estat finalment cancel·lat, però s'especula que la pròpia EA Vancouver segueixi aprofitant recursos per treballar en un altre nou projecte relacionat amb l'univers Star Wars. Pel que sembla, doncs, el projecte s'ha cancel·lat per començar un nou joc de Star Wars a menor escala.

 

Actualment hi ha un joc basat en l'univers intergalàctic que sí que segueix en desenvolupament. Es tracta de Jedi Fallen Order, el proper joc de Star Wars encarregat a la companyia Respawn Entertainment.