Call of Duty: Black Ops 4 s'estrena amb rècord de vendes

Activision celebra unes xifres mai vistes

El divendres es va llançar la nova entrega de la saga Call of Duty, el Black Ops 4, que destaca per la seva aposta pel joc online i la desaparició, per primera vegada en tota la història de la popular franquícia de la campanya en solitari. Avui hem conegut una dada que de ben segur haurà generat molts somriures a Activision, el shooter en primera persona ha assolit el rècord en vendes digitals de tota la història de la companyia, superant al CoD WWII.

Activision espera que aquest Black Ops 4 es converteixi en el substitut ideal per al Fortnite, en el gènere del Battle Royale. Tots els esforços de la companyia americana s'han centrat en la modalitat de joc online. El joc es va llançar per Xbox One, PlayStation 4 i PC, gràcies a Battle.net.

Un altre dels aspectes destacats del joc és el redisseny del sistema d'armes. Cadascuna compta amb la possibilitat d'incorporar afegits especials, incloent-hi els anomenats "operator mods", que permeten unes accions que normalment no tindrien. En aquest sentit, el Black Ops IV, és probablement el joc més fantàstic i menys realista de tota la saga.