Bethesda: "És impossible desenvolupar el Fallout 76 per a Nintendo Switch"

La nova entrega de la saga no comptarà amb versió per la consola de Nintendo

El llançament més esperat d'aquest mes de novembre és Fallout 76, el nou títol de Bethesda que promet adaptar l'estat de West Virginia en una aventura multijugador online. De moment el joc es llançarà per Xbox One, PS4 i PC i tot i que s'havia especulat en una versió per la Nintendo Switch, l'executiu de Bethesda Pete Hines ha confirmat que "simplement és impossible de fer".

És un tema que apareix en totes les converses amb els nostres desenvolupadors

Tot i això, Hines ha admès a una entrevista a Gamespot que "La Nintendo Switch és un tema que apareix en cada conversa que tenim amb els nostres desenvolupadors sobre quins seran els nostres plans de futur, perquè consideren que és una plataforma viable", i ha afegit que "volem desenvolupar jocs adaptats a cada plataforma. No té sentit publicar un joc que no podem realitzar".

Ara per ara, la consola de Nintendo ha rebut llançaments destacats de Bethesda com ara Wolfensein II, DOOM o Skyrim, però si voleu jugar al Fallout amb la vostra consola portàtil millor que aneu esperant. Mentrestant us deixem amb el tràiler.

 

 

Més informació
 
Comentaris (4)
Kimero Fa 1 mes
Interested in hardrock? How about KISS? The band is on a tour right now all across the US&Canada. Visit KISS Tour Dates 2019 Anaheim to know more about KISS tickets in 2019.