4 videojocs ambientats a Barcelona

4 videojocs que han recreat amb més o menys encert la ciutat.

La història dels videojocs  és una recerca continua de creativitat i originalitat. Al llarg dels anys els estudis de videojocs internacionals han anat buscant nous escenaris per recrear que atraguessin el jugador. Com no podia ser d’una altra manera Barcelona no ha estat una excepció. A continuació us presentem 4 videojocs que han recreat amb més o menys encert la ciutat.

Tony Hawk’s Underground 2: Seqüela del popular joc de monopatí. Activision va decidir recrear tres espais emblemàtics de la ciutat, l’estació de Sants, el Park Güell i el Maremagnum. L’equip gràfic va fer una bona feina es pot veure per la qualitat de les imatges que és un joc de principis de segle.

a

The Wheelman: possiblement el videojoc que va fer més esforços per situar l’acció a Barcelona, ja que el mapa del joc és completament real. Un personatge fictici basat en l’actor estatunidenc Vin Diesel s’infiltra a la màfia barcelonesa fictícia. En el joc apareix una gran part de la ciutat, Les Ramblas, la Plaça Catalunya, la Pedrera, Colón…

 

sads

GoldenEye 007: En aquest cas es va optar per definir a la ciutat com un lloc amb molta festa i clubs de nitEl popular agent secret va trepitjar la ciutat a la segona missió i el joc va tenir força polèmica.

da

Asassins Creed II Discovery: aquest videojoc d’Ubisoft per Nintendo DS i mòbils era la versió per portàtils del popularíssim videojoc Assassin’s Creed II. En aquest cas el joc volia recrear la Barcelona medieval. Ara bé, els esforços no van ser massa

 

dsa

I a vosaltres, quin videojoc us hauria agradat veure als carrers de Barcelona?