Telltale Games tanca · Què passarà amb els videojocs en desenvolupament?

Stranger Things, The Walking Dead, The Wolf Among us...

Després de més de 10 anys creant aventures gràfiques de prestigi, Telltale Games ha decidit tancar la companyia, i ho ha fet de manera sorprenent, acomiadant a 250 treballadors i deixant sense finalitzar projectes molt interessants, com Stranger Things, The Walking Dead: The Final Season o The Wolf Among Us.

A través d'un comunicat oficial a Twitter, Pete Hawley, CEO de l'empresa, ha confirmat que només quedaran 25 treballadors, que intentaran complir amb les últimes obligacions de la companyia i els accionistes. Hawley ha explicat que els últims llançaments de l'empresa no han tingut una bona acollida entre els seguidors.

Què passarà amb els títols que estaven desenvolupant?

Stranger Things: Si Netflix no ho evita a última hora, el joc serà cancel·lat.

The Wolf Among Us 2: El joc amb un futur més negre. Telltale Games tenia dificultats per crear una narrativa interessant i no veurà mai la llum.

 

The Walking Dead Final Season: Un raig de llum, socis interessats en el projecte estan intentant llançar l'última part de l'exitosa saga.

Minecraft: Story Mode: La raó per la qual la companyia segueix oberta. El contracte amb Netflix obliga a llançar aquesta sèrie d'animació digital.