La versió online de Nintendo Switch s’iniciarà el 18 de setembre

Els usuaris podran provar el servei gratuïtament durant una setmana

El servei de joc en línia per a Nintendo Switch començarà el proper 19 de setembre amb una setmana gratuita de prova. Després d’aquesta setmana, el preu serà de 19,99 euros a l’any, 7,99 per trimestre o 3,99 per mes.

El nou online de Nintendo permetrà jugar a diversos títols en línia, com ‘Splatoon 2’, ‘Arms’ i ‘Mario Kart 8 Deluxe’, entre molts d’altres a l’espera de nous llançaments que es produiran en les properes setmanes.

A més, en el catàleg s’hi inclouran videojocs clàssics, com ara ‘Super Mario Bros’, ‘Balloon Fight’, ‘Donkey Kong’ o ‘The Legend of Zelda’. Nintendo afegirà a aquests jocs funcionalitats online, on es podrà competir o cooperar amb una altra persona, ja sigui compartint la pantalla o el comandament. També es podrà parlar per veu amb els companys de joc, utilitzant l’aplicació per a smartphones. El servei permetrà guardar les partides dels jocs en el núvol online.

S’espera que es donin més detalls de Nintendo Switch online en un Nintendo Direct que es farà el proper 14 de setembre a les 00h.