La situació política dels Estats Units fa impossible un nou GTA VI

Ho admet Dan Houser, cofundador de Rockstar Games

Rockstar Games està immersa en la recta final de la promoció del Red Dead Redeption 2, probablement el joc de l'any. Els màxims responsables de l'empresa estan realitzant entrevistes als mitjans especialitzats i precisament en una d'aquestes converses hem pogut conèixer més detalls sobre el futur de la saga Grand Theft Auto. Dan Houser, cofundador i màxim responsable del GTA, ha admès que veu "molt complicat" un futur llançament del joc a causa del clima polític dels Estats Units. 

"No volem molestar a ningú, i sembla que ara per ara tothom està enfadat"

Dan Houser ha explicat que "ara mateix tant progressistes com conservadors són molt militants i estan molt enfadats" i ha afegit que "és molt difícil fer sàtira en aquestes condicions". Cal recordar que Grand Theft Auto no es tracta d'una saga de videojocs normal. Cada llançament ha vingut rodejar de polèmica precisament per l'element transgressor, però sembla que ara la política es posa enmig del desenvolupament.

Per al moment ens haurem de confirmar amb el Red Dead Redepmtion 2 i el mode multijugador del GTA Online, que encara dona moltes alegries. No esperem doncs, una nova entrega de la saga en un futur proper.

 
Més informació