La PlayStation 5 podria tenir un preu molt elevat

Es desconeix quan sortirà la propera consola PlayStation de Sony al mercat, però les dates apunten a un possible anunci durant el 2019, i a una possible arribada el 2020. No obstant, encara sabem menys del seu preu, que podria ser molt alt segons un analista.

Conegut és el cas de la PlayStation 3, que va significar grans pèrdues per a Sony durants molts anys abans de començar a generar-li ingressos. En els últims anys, però, els guanys van donar fruit i la PS3 va poder fins i tot treure-li el lloc a una còmoda Xbox 360 com a consòla més venuda.

 

Això sí, l'estratègia de Sony va ser arriscada, ja que el cost de producció de la PS3 era massa elevat. El mateix podria succeir amb PS5, ja que l'analista de l'Institut de Recerca Ace, Hideki Yasuda, ha predit que aquesta edició de la PlayStation serà una consola 'premium', arribant a costar fins a 450 euros en la seva sortida al mercat.

 
Comentaris (1)
Ramon Fa 8 mesos
450€ seria un preu de sortida baix. La PS4 va tenir un preu de sortida a Europa de 400€, 7 anys després, dubto enormement que el preu només s'incrementi 50€ en relació al que va costar la PS4 el dia del seu llançament. Jo crec que el preu de sortida de la PS5 serà, com a mínim, de 600€.
Avagar Fa 8 mesos
600 es pasarse creo pero los 500 seguramente los roce(499.98)xd