El crossplay finalment arriba a ‘Fortnite’: Per què Sony no ho veia clar?

Ho explica Shawn Layden

Ha trigat a arribar però finalment és possible jugar de manera creuada al Fortnite pels usuaris de PC, Xbox One, Nintendo Switch i PS4. Sony ha estat l’última gran companyia a acceptar aquesta modalitat de joc i explica ara quins han estat els motius pels quals enrederir aquesta decisió.

Ha estat Shawn Layden, president de Sony America que ho ha explicat durant l’últim PlayStation Blogcast. “El crossplay és un desig de tots els jugadors i volem correspondre de la millor manera possible. Però incorporar-ho no és qüestió de prémer un botó”.

“És una funció amb moltes facetes, havíem de valorar-ho des d’un punt de vista tècnic i també des del punt de vida dels negocis. Tot ha de seguir el seu ordre i per això hem trigat més”.

Sembla ser, doncs, que es tractava d’una qüestió de qualitat. Segons Layden, això es demostra pel fet que “el mateix dia que ho vam anunciar, ho vam habilitar. Hem aprofitat el temps per enllestir-ho”.

 

A hores d’ara només es pot jugar de manera creuada al popular joc ‘Fortnite’, així que altres títols encara hauran d’esperar.