Bethesda reconeix que traslladar el món del Fallout al joc online “fa por”

Ho explica Pete Hines

El pròxim joc de la saga Fallout, ‘Fallout 76’, suposarà un gran canvi. Els desenvolupadors estan treballant per traslladar l’experiència de joc tradicional d’un jugador en un món obert a un entorn compartit online, un survival que pretén convertir-se en el pròxim èxit de vendes i de crítica.

‘Gamespot’ ha aconseguit parlar amb el vicepresident de Marketing de Bethesda, Pete Hines, que ha explicat com l’equip afronta els reptes de les modalitats de joc online i ha aclarit que el joc es continuarà actualitzant molt temps després del seu llançament, ja que un equip hi treballarà constantment.

Captura

“La idea de Fallout 76 neix arran de la pregunta que sempre ens han fet els fans, que volien jugar de manera cooperativa” explica Hines. “És una nova oportunitat per tots aquests jugadors que sempre ens havien demandat aquest tipus de joc”.

 

“Hem eliminat els NPC’s del joc i l’exploració té encara més importància”

Hines també ha reconegut que tots els canvis fan una mica de por. “Estem traslladant el feeling del món de Fallout a un tipus de joc totalment diferent, fa por però al mateix temps estem molt contents de formar part d’aquest projecte”.

Fallout 76 es publicarà el proper 14 de Novembre al PC, PSC i Xbox One.