Netflix estrena 'Bandersnatch', la primera pel·lícula de Black Mirror

Es tractaria d'un film interactiu

Black Mirror continua innovant. La popular sèrie de Netflix estrena avui 'Bandersnatch', la seva primera pel·lícula original que és tot un misteri. El film conté 312 minuts, al voltant de cinc hores de metratge. Tot apunta, per tant, que es tracta del rumorejat "especial" interactiu a l'estil de 'Tria la teva aventura', on l'espectador podrà prendre decisions sobre el transcurs de la història.

La història gira al voltant d'un jove programador que adapta una novel·la fantàstica en forma de videojoc. Ben aviat, la realitat i el món virtual es barregen, creant confusió... Pel que sembla, tot s'inspira en un autèntic videojoc titulat 'Bandersnatch', desenvolupat per Imagini Programari l'any 1984, que mai va ser llançat al públic.

'Black Mirror: Bandersnatch' ha estat dirigida per David Slade, responsable de 'Hard Candy' o '30 dies de foscor'. Slade ja va treballar abans en la sèrie realitzant l'episodi 'Metalhead', de la quarta temporada. Així mateix, també s'ha ocupat de la posada en escena d'episodis de 'Breaking Bad', 'Hannibal' i 'American Gods'.