Merlí tindrà un nou spin-off centrat en la vida universitària d'en Pol

S'estrenarà a Movistar+ i també es podrà veure per TV3

Bones notícies pels seguidors i amants de la sèrie catalana Merlí. S'ha confirmat que tindrà un spin-off titulat Merlí Sapere Aude, que estarà protagonitzat pel personatge d'en Pol, un dels alumnes més populars interpretat per l'actor català Carlos Cuevas.

Aquesta nova sèrie se centrarà en la vida universitària a la Facultat de Filosofia de Barcelona i en la seva relació amb Bruno. El spin-off estarà produït per Veranda TV i comptarà amb vuit capítols de 50 minuts, s'estrenarà de manera exclusiva a Movistar+ a finals de 2019 i TV3 la podrà oferir un any després de la seva estrena.

És una sèrie diferent, amb el mateix to però més madura 

El creador de la sèrie, Héctor Lozano, així com el pare d'en Pol (Boris Ruiz) i Bruno (David Solans) seran alguns dels que continuaran en el projecte. Tot i això, no s'espera que es produeixin 'cameos' d'altres personatjes, ja que segons la productora es tracta d'una "Sèrie diferent, amb el mateix to però una mica més madura".

En aquest sentit, s'ha de destacar que la sèrie s'estrenarà a tota Espanya en català, i alguns personatges s'expressaràn en castellà, tal com succeeix en la realitat bilingüe de Barcelona.

Cal destacar que la sèrie original 'Merlí' va tenir molta repercussió a Sud-amèrica així que és d'esperar que hi hagi molts espectadors a països com Argentina.