Google presenta els nous Pixel 3 i Pixel 3 XL

En un esperadíssim esdeveniment, Google va presentar ahir un gran nombre de novetats tecnològiques.  Entre tots els productes presentats,  va destacar la gamma de telèfons mòbils Pixel 3, probablement els smartphones amb més filtracions de la història. Ja se sabia pràcticament tot sobre aquests dispositius, però Google es va encarregar d'explicar tots els detalls

 

La càmera, com a principal valor

 

Els nous Pixel segueixen amb la línia dels seus antecessors. No hi ha hagut cap aposta arriscada més enllà del famós 'notch', que permet allargar la pantalla. Així doncs, el Pixel 3 té una pantalla de 5,5 polzades i el Pixel 3 XL de 6,3. Els dos dispositius tenen tres colors diferents, blanc amb un toc de verd, negre i 'Not Pink', que sí que és rosa.

1024 2000 (1)

Es tracta de dos dispositius molt continuistes però que segueixen sent dos dels millors telèfons amb Android, sobretot gràcies a les actualitzacions de software constants i a una excel·lent càmera de 12,2 MP i doble frontal de 8 MP.  La millor del mercat, amb diferència. La principal diferència entre els dos dispositius és la mida, ja que els dos integren el mateix processador, el Qualcomm Snapdragon 845 i la mateixa RAM, 4/6 GB.

 

 

Nou Pixel Stand

 

Una altra de les novetats més importants és la possibilitat de recarregar inalambricament el mòbil gràcies al Pixel Stand, una mena de mini 'Google Home mini', que permet deixar el dispositiu perquè es carregui sense haver de preocupar-nos per cables.

1024 2000

El port de connexió és el USB-C, tot i que en la caixa s'inclou un adaptador, el cable de USB-C a USC-C i inclús uns auriculars USC-C, tot un detall ja que el telèfon, com sembla que s'està imposant al mercat, no compta amb headphone jack.

 

Preu i disponibilitat

 

Els telèfons de Google estaran disponibles als Estats Units a partir del 18 d'Octubre, tot i que a Catalunya haurem d'esperar fins al pròxim 1 de novembre, amb els següents preus:

  • Pixel 3 64 GB: 849 euros
  • Pixel 3 128 GB: 949 euros
  • Pixel 3 XL 64 GB: 949 euros
  • Pixel 3 XL 128 GB: 1049 euros
  • Pixel Stand: 79 euros

És innegable que l'empresa americana compta amb un software realment potent, però serà capaç Google d'igualar els seus competidors en Hardware?

Més informació