El contingut de Netflix s'integrarà a Movistar + a partir del desembre

Encara es desconeix el preu del nou servei

Els continguts de Netflix es podran veure a Movistar+ a partir del mes de desembre del 2018, encara sense un dia concret especificat. Sí que s’ha concretat que aquesta integració no es limitarà a simplement agregar els continguts de la popular plataforma de streaming a Movistar+, sinó que s’oferirà una experiència completa amb recomanacions de continguts.

El que no s’ha aclarit encara és el preu, que continua sent una incògnita. No se sap si s’incorporarà en alguns dels paquets ja existents o si tindrà un cost addicional per l’abonat. L’acord entre les dues companyies es va anunciar el passat mes de maig sense que se’n donessin gaires detalls.

Per fer més fàcil la integració, Movistar + ha redissenyat la seva interfície, que es llançarà el proper octubre i substituirà l’actual per oferir una experiència més eficaç a l’espectador. De la mateixa manera que passa amb Netflix, la nova plataforma de Movistar + permetrà als clients gestionar diferents perfils, fins a cinc en aquest cas: un per a la casa i quatre d’individuals.

En tot cas, sembla que Netflix no serà l’única companyia de servei de vídeo sota demanda que Movistar + incorporarà al seu catàleg, ja que la companyia busca altres proveidors que s’hi integrin. La voluntat és la de convertir-se en un hub de continguts, tant de propis com de tercers.